Links

Vanuit de links komt u bij interessante informatie gerelateerd aan geloof, onze parochie en ons dorp.

Bisdom 's-Hertogenbosch

Bisdom 's-Hertogenbosch: Informatie van het bisdom.

Abdij van Berne

De Norbertijnen van de Abdij van Berne. Onze pastor Fons Boom is verbonden aan de abdij van Berne. Het klooster heeft een uitgebreide website.

Rooms-Katholiek Nieuws

Protestantse Gemeente Engelen. Op de website vindt u prominent een agenda, waarin o.a. de gezamenlijke vieringen met de Parochie St. Lambertus zijn opgenomen.

Protestantse Gemeente Engelen

Rooms-Katholiek Nieuws: Via deze site blijf je op de hoogte van het RK-nieuws in Nederland.

De Tweeterp

De Tweeterp : Dit maandelijks dorpsmagazine biedt actualiteiten over het dorp Engelen en Bokhoven. Daarnaast staan op de middenpagina's informatie over vieringen en andere zaken van de parochie.

Dorp Engelen

Dorp Engelen : Uitgebreide site van John Cornelissen over alles wat met de dorpen Engelen en Bokhoven te maken heeft.