De kerk in Coronatijd

We zijn nog steeds gesloten. We willen de gezondheid van onze parochianen niet in gevaar brengen in een slecht te ventileren ruimte. We hebben besloten dat we weer open gaan (met in acht neming van de Corona regels van 1,5 m, mondkapjes en max 30 personen) als de avondklok opgeheven wordt. Sinds de besluiten van de regering gisteren staat onze streefdatum nu op de eerste viering op 7 maart.

We maken iedere week een videoboodschap rond het thema van de zondag. We zetten de link op de site en versturen deze link naar de bij ons bekende emailadressen. Als uw adres nog niet bekend is kunt u dit doorgeven aan het secretariaat.

We stellen het vormsel uit tot 10 oktober en ook voor de eerste communie zoeken we een datum in het najaar.

Neem voor bijzondere vieringen altijd even contact op met het secretariaat dan kijken we wat de mogelijkheden zijn.