Genieten in de tuin

Van Pinksteren tot en met de zomervakantie staat in de parochie het thema ‘natuur’ centraal in het kader van de zes levensvragen die we dit jaar behandelen. Daarom wordt op zaterdag 22 juni van 17.00 tot 19.30 uur in de pastorietuin, als afsluiting van het activiteitenseizoen, het evenement ‘Genieten in de tuin’ georganiseerd. Bij deze informele bijeenkomst staat ontspanning en genieten centraal. Voor eten en een drankje wordt gezorgd. Voor vrijwilligers van de parochie en hun partner of introducee is deelname gratis. Andere belangstellenden betalen 5 euro per persoon. Vindt u het mogelijk leuk iets lekkers te maken om te delen met elkaar, laat het bij aanmelden weten. In verband met de organisatie is aanmelden voor 15 juni noodzakelijk. Dit kan middels een e-mail naar secretariaat@parochie-engelen.nl, een aanmelding in de brievenbus van de pastorie of een telefoontje naar het secretariaat op maandagochtend. Weet u van harte welkom om even te genieten in de pastorietuin!