Genieten in de tuin

Op zaterdag 22 juni jl. organiseerde de parochie, in het kader van het thema natuur, het evenement ‘Genieten in de tuin’. Rond 17.00 uur kwamen, met ideaal zomerweer, ruim 45 bezoekers naar de tuin van de pastorie voor een gezellig informeel samenzijn. Er was een drankje en uitgebreid aantal hapjes. Een rijkelijk belegd stuk stokbrood was de amuse, gevolgd door wrap, courgettesoep, lekkere stukjes vlees van de barbecue, vispotje, witlof-, tonijn-, huzaren-, komkommer- en groene salade. Een keuze uit tiramisu, wortel- of appeltaart waren het nagerecht. Bijna alle gerechten waren door de bezoekers zelf bereid. Pastor Fons Boom sprak als dank aan de vrijwilligers een uitgebreid woordje waarin de grote verscheidenheid aan vrijwilligerstaken binnen de parochie werd genoemd. Per jaar enkele duizenden uren. De organisatie kan terugzien op een zeer geslaagde avond met een bijzondere leuke sfeer. Dankjewel aan alle vrijwilligers die ook hiervoor weer de handen uit de mouwen hebben gestoken.