Warme kerstvieringen

Op kerstavond en eerste kerstdag waren er drie mooie vieringen met als thema ‘Wie ben ik? in een sfeervolle versierde Lambertuskerk. In de drukke familieviering zongen vijf kinderen samen met pastor Boom de traditionele kerstliederen voor, muzikaal begeleid door Natalia Kinzerskaya op het keyboard. Tussendoor zong Jeremy van Stroe de sterren van de hemel met onder andere Silent Night. Voor de jeugd werden de lezingen ondersteund met plaatjes op de grootbeeldtelevisie.

In de nachtmis zong het Crèvekoor vol energie en flair voor een volle kerk. Inspirerende teksten en een goed verzorgde muzikale begeleiding maakte er een viering van waar je een warm gevoel van kreeg.

Op eerste kerstdag was er in een goedbezochte viering samenzang begeleid door Charles ter Ellen op het orgel. Tussendoor speelde Diewertje Fijnvandraad enkele mooie stukken op de dwarsfluit. In deze viering deden Marjolein en Alexander van der Hart hun eerste communie. Zij wonen in Brunei, Maleisië en zijn nu hier op familiebezoek. De kinderen ware thuis goed voorbereid en lazen enkele indrukwekkende teksten voor. Moeder Diewertje was jarenlang lid van de werkgroep Peutervieringen.