PaasChallenge 2021

Even weg van je beeldscherm, Pasen beleven op een fysieke en uitdagende manier.


De PaasChallenge 2021 is een QR-codespel voor mensen van alle leeftijden, maar primair ontwikkeld voor jongeren van 10 – 18 jaar. Jij als deelnemer bent een ‘tegenstander’ van Jezus. Je weet echter niet welke rol je hebt. Aan het eind van de tocht kun je dat misschien wel raden. Tijdens het spel moet je proberen je rol zo goed mogelijk te spelen: waarom is de weg die Jezus gaat een probleem voor jou?

Als deelnemer worstel je met één van de vier problemen op het gebied van liefde, macht, vrijheid of spiritualiteit. Tijdens het spel ontdek je dat Jezus op al deze gebieden een andere weg gaat. En hij geeft je de mogelijkheid om te herstellen op het gebied waar je worstelt.

Met de QR-codes ontdekken de deelnemers steeds wat de opdracht is. Dit kan in de vorm van een filmpje zijn, maar ook een tekst of audioboodschap.
De challenge kun je in de week vóór Pasen spelen, met 2 personen (of meer personen uit 1 huishouden). Je meld je aan voor een tijdvak om te starten. Zo zorgen we dat er geen opstoppingen ontstaan. Binnenkort volgt er meer informatie, een aanmeldmogelijkheid en je startpunt.