Trots op kleine maar mooie parochie

Op de eerste zondag van het nieuwe jaar is het traditie dat de vicevoorzitter van het kerkbestuur, de heer Denis Dartee, de parochianen toespreekt met, behalve de goede wensen, ook een terugblik op het afgelopen jaar. Hij is trots op al het vrijwilligerswerk wat er gebeurd in de parochie. Soms zichtbaar, maar meestal achter de schermen en vaak niet de leukste klusjes. Ook is hij trots op hoe lokale ondernemers gratis of tegen kostprijs hun diensten leveren en dit vaak samen met onze vrijwilligers uitvoeren. We willen op een eigentijdse manier parochie zijn. Compliment dat de vrijwilligers daarin zo flexibel meegaan. De parochie doet ook allerlei nieuwe dingen. Hiervoor is het noodzaak om enkele nieuwe krachten te vinden. Ook hebben we afgelopen jaar afscheid moeten nemen van enkele zeer trouwe helpers. Daarom is alle nieuwe hulp zeer welkom. We zijn een kleine, maar wel een heel mooie parochie.