Weer open

Ons kerkbestuur heeft zoals u weet besloten de kerk tijdens de Corona lockdown te sluiten, om besmettingen te voorkomen. Omdat er wat verlichting is in de regels en ook de contactberoepen weer aan de slag mogen, hebben we besloten om op 14 maart weer open te gaan. We hopen onze parochie zo veilig mogelijk door de Coronacrisis heen te loodsen en zullen ons houden aan alle geldende regels zoals mondkapjes, handen ontsmetten, maximaal 30 personen per viering en 1,5 m afstand houden. We raden u aan om, als u tot een risicogroep behoort, pas weer naar de kerk te komen als u gevaccineerd bent. Voor de vieringen van Witte donderdag, Palmzondag en Eerste Paasdag vragen wij u zich van te voren aan te melden door een mailtje of telefoontje aan het secretariaat.

We zijn ook altijd telefonisch bereikbaar om u bij vragen op weg te helpen. De corona-maatregelen kunnen nog veranderen.