Allerzielen

Allerzielen wordt overal in de wereld gevierd. Vorig jaar een mooie viering en tocht naar de begraafplaats, in verband met de Corona regels kunnen we dit jaar niet zo doen.  Op maandag  2 november gedenken wij hen die gestorven zijn. Om 19.00 uur nodigen wij belangstellenden uit om zich in de St. Lambertuskerk te verzamelen voor een oecumenische gebedsdienst, waarin wij kaarsen ontsteken voor de overleden parochianen en gemeenteleden van dit jaar. In verband met de coronabeperkingen zullen we voor deze viering een reserveringssysteem hanteren. Gelieve zich uiterlijk maandag 26 oktober aan te melden via e-mail: secretariaat@parochie-engelen.nl, tijdens het spreekuur op maandagochtend via tel: 073-631 1216 of via een briefje in de brievenbus bij de pastorie. Geef s.v.p. aan met hoeveel personen uit één gezin u komt. Mocht er onverhoopt voor u geen ruimte meer zijn, dan laten wij dit tijdig weten. Zonder tegenbericht, is er ruimte beschikbaar.

Nu de herdenking op de begraafplaats niet door kan gaan, nodigen we een ieder uit om op 2 november een waxinelichtje in een glazen potje te plaatsen op de tekening op het plein van de St Lambertuskerk (aan de Dieze). Zo vormen we met elkaar een lichtend hart, als teken van de liefde waarin we met elkaar verbonden blijven, over de grenzen van de dood heen. Het plein is de hele dag toegankelijk, zodat het goed mogelijk is om voldoende afstand tot elkaar te blijven houden. Neem dan ook gerust de tijd.