Vrijwilliger van het jaar

Traditioneel wordt voorafgaande aan de nieuwjaarsborrel van de parochie elk jaar de vrijwilliger van het jaar bekend gemaakt. Dit jaar kon dat niet gebeuren omdat door het coronavirus de kerk rond de jaarwisseling enkele maanden gesloten was. Daarom werd dit alsnog gedaan op Palmzondag en was de eer voor Jan Bouwens. Jan is samen met zijn vrouw wijkcontactpersoon en met gouden handen en groene vingers elke maandagochtend rond en in de kerk te vinden. Hij staat altijd klaar om bij te springen en heeft met auto en aanhanger al menig ritje gemaakt om spullen te halen of weg te brengen. Hij is zeer gewaardeerd door de medevrijwilligers en is iemand die niet snel op de voorgrond zal treden. De huldiging met de paaskaars van het afgelopen jaar en bloemen was dan ook zeker op z’n plaats.