Engelen project 2022 Engelen en Bokhoven

Word engel en vlieg uit op:   27 november, 4 december, 11 december en 18 december

Engel zijn gaat als volgt:
Je maakt of koopt 4 keer een klein cadeautje, een kaartje, iets lekkers of een tekening voor een ander. Je bezorgt dat anoniem bij iemand die als ontvanger is voorgedragen. En zie… je hebt de eerste stap naar ‘vrede op aarde’ gezet. Want met dat kleine gebaar maak je een ander blij, en jezelf waarschijnlijk ook.


Ik denk aan jou. Niet vergeten hoor.
Jouw kerstengel

Als engel hoef je geen gelovige te zijn. Kerstengel zijn is iets universeels. Iedereen van goede wil kan meedoen. Meld je aan als kerstengel via engelenprojectEngelen@gmail.com of bel of app naar:
Marloes Meijer: 06 36501973. Geef jouw naam, e-mailadres en woonadres door. De organisatie van het engelenproject koppelt de engelen aan ontvangers in hun buurt. Je krijgt uiterlijk 20 november de naam en het adres door van degene voor wie jij gedurende 4 weken een engel kunt zijn. Misschien ken je diegene, of juist niet – dat maakt niet uit.

Ik kan niet vliegen, maar ben toch in de wolken…
Een ontvanger

Iedereen kan iemand voordragen als ontvanger. De reden hoeft niet te worden genoemd en je hoeft niet zelf engel te worden om iemand te mogen voordragen.

Misschien ken je iemand die wel wat licht kan gebruiken. Meld diegene dan aan als engelenontvanger via engelenprojectEngelen@gmail.com of bel of app naar: Marloes Meijer: 06 36501973. Geef de naam en het adres van diegene door, dan zorgen wij dat er een engel op zijn of haar pad wordt gezet.


Soms doe ik gewoon wat gelukkig maakt, niet wat het beste voor mij is. Een kerstengel