Vrijwilliger van het jaar

Traditioneel wordt voorafgaande aan de nieuwjaarsborrel van de parochie elk jaar door de vice-voorzitter van het kerkbestuur, Denis Dartee, de vrijwilliger van het jaar bekend gemaakt. Dit jaar kon dat niet gebeuren omdat door het coronavirus de kerk rond de jaarwisseling gesloten was. Daarom werd dit alsnog gedaan op de eerste zondag dat de kerk weer open was en de eer is deze keer voor Herman Voss. Hij staat altijd klaar als er een beroep wordt gedaan en dat kunnen uiteenlopende activiteiten zijn. Bijvoorbeeld zijn tomeloze inzet voor de woord- en communievieringen, waarnemer als lector met zijn heldere stem, acoliet bij uitvaarten en steevast de technicus voor licht en geluid op de begraafplaats tijdens Allerzielen. De huldiging met de paaskaars van het afgelopen jaar en bloemen was dan ook zeker op z’n plaats.